7 op 7 #blauwe bessen

Het is het seizoen van de blauwe bessen en ze zijn niet alleen lekker en zoet maar ze zijn ook gezond! Dubbel win, haha! Ze zitten vol vitaminen en vezels en boosten je immuunsysteem.
Ik heb een paar planten in mijn tuin staan en die doen het dit jaar super goed. Ik heb er al goed van kunnen eten en er hangen er nog aan voor de komende weken! Daarom deel ik vandaag graag 7 ideetjes wat je met blauwe bessen kan klaarmaken:

Blauwe bessen ijsjes weckenonline.eu

Blauwe bessen taartje maakhetvrolijk.nl

Blauwe bessen wafels feelgoodbyfood.nl

Boekweitpannenkoeken met blauwe bessen kokerellen.be

Cheesecake met notenbodem en blauwe bessen taste-inspiration.nl

Vanillepudding met bosbessen en munt cookameal.be

Smoothie lekkerensimpel.com

Klik op de foto’s voor de bron.

Ik vind het heerlijk om ’s morgens een paar blauwe besjes in mijn tuin te gaan halen, af te spoelen en in mijn yoghurt te verwerken. Verser dan vers bestaat niet ; – )

Hebben jullie nog leuke receptjes met blauwe bessen? Stuur ze gerust door!

Fijne zondag!

2 thoughts on “7 op 7 #blauwe bessen

    • Karen says:

      Ja, jammer he. Ik heb twee planten in mijn tuin staan. Eerst heb je mooie bloempjes, daarna vruchten en ook in de winter zien de planten er nog mooi uit en je hebt er niet veel werk mee! In de loop van het jaar koop ik wel eens blauwe bessen in de winkel en tijdens het seizoen gewoon genieten uit eigen tuin! Echt een aanrader! 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *