Ik heb een zwak voor…

… stoelen. Ja, niet meteen het antwoord dat je had verwacht hé. Ik heb niet alleen een zwak voor chocolade en al dat lekkers maar dus ook een zwak voor zetels en stoelen. Als ik ergens een tof modelletje zie staan of zo een knappe zetel in een leuk kleurtje dan word ik er telkens naartoe getrokken. Als het kan, ga ik er ook even in zitten.
stoelen-arturomata

stoelen-bookhou

stoelen-hee-hee-welling-e

stoelen-ifi-no

Hout, zwart, wit of grijs. Door hun materialen en kleuren passen deze modellen in vele interieurs. Ze zijn vaak een beetje tijdlozer en stelen toch de show!

stoel-zuiver-omg

stoelen-livingdesign-muuto-fiber-side-chair

stoelen-en-zetels-wehkamp

Spijlenstoel Geel Zoet Wonen

Subtiele kleurtjes of net een knallend exemplaar kunnen zorgen voor een ware eyecatcher in je interieur. Ik heb een reeks spijlenstoelen rond mijn eettafel staan, bijna allen in een ander kleurtje. Dat maakt het net een leuk tafereeltje en onze lieve poes vindt dat deze perfect bij haar ogen past 😉

Liefs
Karen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *