Feestelijk smullen

De Kerstbomen staan al klaar in menig huiskamers en de cadeautjes worden feestelijk ingepakt. Ook mijn agenda is al flink gevuld met etentjes en gezellige dates met familie en vrienden. Ik kijk enorm uit naar de nieuwjaarsbrieven van mijn peetkindjes en hun oogjes bij het openen van cadeautjes. Maar ook heb ik zin in leuke en lekkere dessertjes en laat nu net Pinterest er vol mee staan : – ) Lang leve Pinterest! Ik toon jullie graag mijn pins:

knutselenindekeuken-nl-chocolade-peer-flapjes

Ok, laat me duidelijk zijn… Ik ben een echte appelflap-fan! Amen voor de zelfgemaakte appelflappen, daar mag je me altijd voor wakker maken!! Maar net kwam ik deze chocolade peer flapjes tegen en ze zien er super uit! Ook feestelijk met die nootjes in de chocolade. Deze wil ik zeker een keer proberen te maken. Zeg nu zelf; bladerdeeg, peer, chocolade, honing en noten klinkt goed hé.

princesspinkygirl-com-melted-snowman-chocolate-bark

Hoe geestig zijn deze sneeuwmannetjes? Melted snowman chocolate bark, lekker voor bij de koffie, thee, chocomelk of als cadeautje.

what2cook-mini_pancake_stack

Mini pancake stacks zijn niet alleen mooi maar volgens mij ook lekker en een absoluut winnaar als dessert of bij een brunch!

Smakelijk ; – )

Karen

2 thoughts on “Feestelijk smullen

    • Karen says:

      Hey Jamilla, Dankjewel voor je berichtje. Ik heb ze jammer genoeg nog niet kunnen maken maar ze staan op de planning voor binnenkort! Ik heb er alvast zin in 😉 Liefs Karen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *